0

Slutbesiktning framflyttad

Det vi misstänkt ganska länge fick vi bekräftat i helgen. När vi kom till huset i lördags var elektrikern där och han sade direkt att huset aldrig kommer hinna bli färdigt i tid, så vi ringde säljaren och fick då veta att besiktningen var framflyttad från 14:e till 23:e december. Inte så kul då vi tänkt ha julen hos oss i år, bara att ställa in.
Men vet ni vad, det känns ändå helt okej. Vi ser fram emot huset så mycket nu att ett par veckor och någon jul hit eller dit inte spelar så stor roll. Jag menar vem bryr sig om det om 10 år? :) Tur för oss också att det fortfarande är inom samma månad, hade det dragit ut över månadsskiftet hade vi stått utan boende. Så ett tips är väl att om man får ett slutbesiktningsdatum nära månadsskiftet, säg för guds skull inte upp lägenheten...!
Vi kämpade i alla fall på med monteringen av tvättstugan men då vi inte kan sätta den på plats förrän rörmokaren dragit rör fick vi lämna mycket arbete till sista helgen. Badkaret är också hämtat och uppburet och så har vi köpt mer lister, målat lite hylla och dammsugit övervåningen för att skydda golvet från grus. Har tyvärr inga bilder då det inte hänt så mycket sen sist, men det kommer väl till nästa helg istället då! :)

Kommentera här: