0

Dag 14 - Mer grund

Nu är vi nyss hemkomna från några sköna dagar i skärgården, och då vi hade bestämt möte med en markanläggare åkte vi direkt till tomten. Vi pratade lite om hur vi tänkt med trädgård osv., men kom fram till att vi inte kan begära några offerter förrän vi rett ut med byggaren vad exakt han kommer göra i markarbetesväg runt själva huset. Vi väntar även på besked om den extra markbiten vi vill köpa till, och där hänger det mest på vad lantmäteriet vill ha betalt för att stycka av den biten. Nu har väl alla hunnit gå på semester dessutom...
Hur som helst så ser grunden nu ut att vara färdig att gjuta, vilket vi antar att de gör imorgon. KA ska nog bara ut och titta först. Det finns en del frågetecken kring kulverten mellan hus och garage där det har sagts en del saker som inte låter speciellt förtroendeingivande. Så nu mår jag smått illa av oro och frustration över att inte själv besitta nödvändig kunskap för att förstå vad som pågår.
Ytterligare ett av alla frågetecken just nu är vart bergvärmeborraren har tagit vägen. De skulle komma i veckan som var, men de har varken synts till eller hört av sig.
Rörigt värre
Vid träplankorna blir garageportarna

Kommentera här: