8

Fel kakelugn!

Nu är kakelugnen uppsatt och med det insåg vi också att vi har fått helt fel modell. Vi hade beställt en Gabriel modell Karl-Johan, men nu står det en Gabriel modell Gabriel i vårt vardagsrum istället. Inte roligt någonstans. När vi går tillbaka i papprena så ser vi till vår stora förvåning att det står modell Gabriel i ordererkännandet, men hur i hela friden det smygit sig in där, det övergår mitt förstånd. Vi har aldrig någonsin tittat på den modellen (den har inte ens en krona), och i all vår kommunikation med firman har vi sagt Karl-Johan. Men lik förbannat har vi missat totalt att det står fel modellbeteckning i papprena. Förmodligen för att just den modellen har samma beteckning som firman i sig...
Just nu känns detta hur tungt som helst. Jag orkar inte med fler saker som blir fel... För antingen får man leva med att det är fel, eller så får man leva med att det blir dyrt att rätta till. Blä!

Kommentarer:

1 Anita:

skriven

Gud vad tråkigt när saker och ting inte blir som man tänkt sig särskilt när det gäller sådana viktiga saker!

Svar: Verkligen :( Vi inväntar nu svar på om det är möjligt att bara byta ut vissa delar och vad notan för det skulle bli.
huskarlsgarden.blogg.se

2 Sandra:

skriven

Hur har drt gått för er m kakelugnen?
Hls
Sandra

Svar: Inget svar än. Men blir det dyrt så får vi helt enkelt behålla den som den är, det är mycket andra kostnader som skenat iväg på senaste så nu får vi försöka hålla i pengarna lite... :)
huskarlsgarden.blogg.se

3 Eva-Lena:

skriven

Så tråkigt.
Hoppas ni kan byta krönet så ni blir nöjda. Om inte så är denna också jättefin. Kanske bara ni som tänker så mycket på det. Lycka till och hoppas ni inget mer går snett.
Kram
Svärmor/Svärfar & Mamma/Pappa

Svar: Saker går snett hela tiden, det hör visst processen till... :) Men vi lär oss av det och på det stora hela blir allt ändå mycket finare än vi vågat hoppas!
huskarlsgarden.blogg.se

4 Anita:

skriven

Har ni kommit fram till något ännu? Hoppas att det har gått bra!

Svar: Det gick inte att byta ut kronan så vi får behålla den som den är. Tråkigt men vi ser det som ytterligare en lärdom i den här processen... x) Och den är ju fortfarande väldigt fin även om den saknar kronan vi ville ha.
huskarlsgarden.blogg.se

5 Sofie Alvarsson:

skriven

Hej, min man och jag ska bygga ett lösvikeshus på 230 kvm som väldigt mycket påminner om ert hus. Det här är första husbloggen som jag fastnat för eftersom ert hus liknar vårt, är vackert alltså :-) Dessutom skriver du bra.

Vi ska bygga permanenthus i Tjust skärgård utanför Loftahammar. Ett jätteprojekt både i tid och pengar. Skrämmer mig en hel del måste jag säga. Men är också en dröm då jag är född på ön och har längtat efter att flytta tillbaka.

Tråkigt med fel kakelugn, det förstår jag verkligen, men även denna ser vacker ut. Längtar efter att få fortsätta följa er resa.
Med vänlig hälsning,
Sofie

Svar: Hej! Vad roligt att ni gillar bloggen :) Tyvärr har det varit så mycket att göra på senaste att uppdateringarna uteblivit, men det kommer! Låter som ett väldigt spännande projekt ni gett er på, och det är ju så fint ute i skärgården. Vi brukar åka till Gryts skärgård och paddla på somrarna. Har ni någon blogg?
huskarlsgarden.blogg.se

6 Sofie Alvarsson:

skriven

Hej igen, när jag visade maken er blogg undrade han genast vad det är för fabrikat på era fönster? De är väl inte alubeklädda?
Hls
Sofie och Ulf

Svar: Det är SP-fönster, modell Balans tror jag, och jo de är i aluminium :) Vi har nog med målning på huset ändå så...
huskarlsgarden.blogg.se

7 Eva-Lena:

skriven

Oj vad vi är sugna på att se hur markarbetet går. Har ni några bilder?

Svar: Vilken tajming, har precis publicerat lite bilder! :)
huskarlsgarden.blogg.se

8 Sofie Alvarsson:

skriven

Vi har ingen blogg ännu.. Vi väntar till bygglovet är i hamn. Gryts skärgård och Tjust skärgård påminner mycket om varandra. Vackert är det!

Har du möjlighet att ta lite närbilder vid tillfälle på fönstren? Så att det går att se profileringen?
Med vänlig hälsning,
Sofie

Svar: Absolut, det kan jag ordna! De är jättefina både in- och utvändigt tycker vi :)
huskarlsgarden.blogg.se

Kommentera här: