1

Innerväggar

Då kommer de första bilderna inifrån huset :) Innerväggarna är nu resta med gips på ena sidan. Det är otroligt svårt att ta kort i små fyrkantiga rum med mobilkamera utan vidvinkelobjektiv, så det blir ingen direkt helhetsbild av hur det ser ut. Sovrummen var i princip omöjliga att fota så det får bli en annan gång... Men det är superkul att se hur det växer fram!
Kök med skafferi
Kakelugnen på väg upp! Vy från vardagsrum in mot matrum.
Byggaren lyckades tyvärr sätta tilluftsröret ett par dm fel i grunden jämfört med ritningen. Muraren löser det så gott han kan ändå, men han påpekade att det var tur vi hade fast pris...
Vi har valt en murad skorsten istället för ett svart stålrör. Med grov vit puts på blir det nog väldigt gammeldags och fint! Här i hallen på övre plan.
Allrum övre plan
Felbeställning :( Vi trodde det var speglar på både in- och utsida på ytterdörrarna, då det såg ut så i Vårgårdahus katalog. Lite surt att vi inte blev upplysta om att det var tillval, men samtidigt är det ju lika mycket vårt fel som bara tog det för givet. Man lär sig av sina misstag.

Kommentarer:

1 Sandra:

skriven

Spännande! Väldigt vackra fönster på övervåningen. Blir väldigt sugen på kakelugn, kommer nog bli mycket smakfullt m putsad skorsten. Ser fram emot att få se mer!

Svar: Ja vi älskar fönstren också :) Kakelugnen sved ju lite i plånboken men oj vad mycket det gör för helheten...
huskarlsgarden.blogg.se

Kommentera här: