3

Förråd och bokhylla

I torsdags kom den nya snickaren och satte upp väggarna till förrådet :) Det gäller att fokusera på framgångarna nu så man inte blir knäpp. På måndag kommer målaren. Det blir samma tapet och bröstpanel runt förrådet som på övriga väggar i hallen. Tror det blir bra.
Kisse har bra utsikt från trappen...
Längst ner till vänster om trappen (där det sitter en trekantig mdf nu) ska det bli ett "katthål" in till förrådet, där vi har Yessies kattlåda. Smidigt att inte behöva ha den synligt.
För ett par veckor sedan lyckades vi också slutföra målningen och sätta upp luckorna på bokhyllan. Tre-fyra strykningar och mååånga timmar har vi spenderat här x) Men vilket fantastiskt hantverk, om någon söker en duktig möbelsnickare i Linköping (som även gör altaner m.m.) så är det bara att hojta till så får ni namnet :)
Vi ska försöka sätta upp bokhyllebelysning längst upp så småningom också

Kommentarer:

1 Sofie Alvarsson:

skriven

Vad kul att få se lite foton innefrån huset. Och vad snygg trapp, tapet, panel och golv. Ser jättefint ut. Är så nyfiken på ert kök. Hoppas på lite foton därifrån snart. Hls Sofie

Svar: Tack :) Köket kommer det nog bilder på snart när det är färdigt. Snickarna som skulle varit här i veckan fick förhinder så det dröjer nog någon vecka till. Ska jag vara ärlig så är väl köket det rum som jag är minst nöjd med, där borde vi lagt mer krut helt klart... Vi tänkte inte så mycket på det när vi gjorde planlösningen, så sedan blev det svårt att få till en bra kökslösning. Men nu har vi lärt oss det till ett ev. nästa hus! :)
huskarlsgarden.blogg.se

2 Ulf:

skriven

Vad fint det blir. Ni har fint sinne för detaljer.

Svar: Tack så mycket! :)
huskarlsgarden.blogg.se

3 Sofie Alvarsson:

skriven

Vad är det med köket som ni inte är nöjda med? Blir lite nervös eftersom vår köksritning påminner om er. Hls Sofie

Svar: Ni behöver definitivt inte vara oroliga, ni har ju ett riktigt rejält kök! Det enda jag känner är väl att ytan är lite dåligt utnyttjad i vårt kök, pga den fyrkantiga formen med det lilla dansgolvet i mitten :D Och så kanske ett fönster för mycket, det var inte lätt att planera och få plats med det man vill när det är två valv och två stora fönster i samma rum... Sen skulle vi nog tänkte lite annorlunda med färgerna. Men det är egentligen petitesser i sammanhanget, för att vara vårat första hus får vi allt vara nöjda :)
huskarlsgarden.blogg.se

Kommentera här: