3

Väntans tider

Det sägs ju att man ska leva i nuet men som nybliven husägare tycker jag det är svårt! Nu längtar jag som bara den till våren så att vi får sätta igång med altan- och staketbygge samt plantera lite mer träd och buskar. Ett tvåplanshus på en platt åker behöver minst sagt lite hjälp från växtlighet för att inte bli alltför "påträngande" i landskapet har jag märkt... Men det löser sig nog!
Det löste sig bra med trycket i golvvärmen i alla fall, det visade sig vara expansionskärlet som behövde bytas ut och nu är det gjort och allt ser bra ut igen. Stort tack till Vårgårdahus som återigen hjälpte till när ingen annan ville kännas vid problemet...
Förutom våren så väntar vi även på gardinerna till vardagsrummet och matrummet (se nedan). De blir cremefärgade med någon form av guldkant/guldtofs (kanske?) och kommer som sagt likna draperade gardiner. Pengar är nu undansparat för detta och nu får vi lägga varenda krona som blir över fram till sommaren på altanbygget. Vi hade först planerat en resa i januari men den är nu avbokad till förmån för altanen... Det är helt galet vad vi öser pengar över huset fortfarande men man vill ju bli "färdig" någon gång! 2018 vill jag dock helst inte lägga en krona till på det ;)
Lite textilier kommer nog göra susen.

Kommentarer:

1 Ulf Kullin:

skriven

Ni har fått det väldigt fint!!

Svar: Tack :)
huskarlsgarden.blogg.se

2 Sofie Alvarsson:

skriven

Hur har ni det i huset? Saknar dina blogginlägg. Har du Instagram? Hls Sofie på ön

Svar: Jodå, det rullar på! Har inte varit så mycket husrelaterat att skriva om bara :) Jag skapade ett instagramkonto för ett tag sedan men har inte använt det något. Det kanske man skulle göra! Har ni?
huskarlsgarden.blogg.se

3 Mimmi:

skriven

Hej! Ni har fått ett väldigt fint hus som ni ska vara stolta över! Vi ska också bygga med Vårgårdahus. Jag undrar vilka lister och taklister det är ni har, är det standard eller tillval?

Svar: Hej! Grattis till nya huset då :) Jag vet inte riktigt vad de har som standard men dessa fick man med när man valde allmogepaketet i alla fall :)
huskarlsgarden.blogg.se

Kommentera här: