0

Hemmagym

Nu är garagegolvet flytspacklat med lutning åt rätt håll och målat av en firma som jobbar med industrigolv till vardags. Det blev bra, men kräver lite efterarbete av oss i form av ommålning av kanten mellan det grå och det vita som nu ser väldigt slarvig ut. Vi har hittat lite vita färgburkar men vet tyvärr inte vilken som har använts på väggen, riktigt dumt att vi inte skrev upp det i färgboken. Nyansen vet vi men inte glanstalet. Jaja, vi får väl provmåla i något hörn och se vilken som är rätt.
Kontroll av lutning. De fick lägga på ett par cm i innerhörnen, vilket resulterade i en höjdskillnad in till förrådet som vi nu måste lösa med någon form av specialtröskel.
I en fjärdedel av garaget har vi börjat bygga upp ett litet hemmagym. Skivstång med vikter från Eleiko kom i förra veckan och igår var vi nere i Småland och hämtade gymgolv. Nästa punkt på inköpslistan är ett powerrack, och såklart en jättespegel x)
Som ni ser är det en del fula rör på väggarna som egentligen inte skulle varit där, men de tillkom för att byggfirman glömt bort att det skulle dras både varmvatten och golvvärme i kulverten in till garaget. Så ett tips är väl att aldrig lita på att byggfirman förstått vad som ska göras, dubbelkolla och trippelkolla allt och lite till!
Andra halvan av garaget kommer användas för "sällanbilen" som ännu inte är köpt, samt för förvaring av kajaker. På den återstående fjärdedelen förvaras cyklar, gräsklippare, grill etc. Som tur är har vi ju ett förråd även ovanpå garaget där vi förvarar allt övrigt bråte såsom flyttkartonger, utemöbler, överblivet byggmaterial etc. Det är farligt att ha så mycket förvaringsutrymme...!
Och nu vill vi snabbspola till våren!

Kommentera här: