2

Gardiner och kaklis

Först vill jag bara säga att vi precis lyckats googla fram vad det där eluttaget på taket i förra inlägget var för något. Hela mojängen är en takfläkt från Österbergs och de ser faktiskt ut precis sådär (tyvärr...)! Snyggt nej, men säkert funktionellt... Och det är ju det viktigaste.
I övrigt så är gardiner något som googlas rätt mycket just nu. Självklart är ju aldrig det man själv vill ha uppfunnet ännu, men här är i alla fall ett par bilder åt rätt håll (givetvis med mindre tyg, annars drunknar våra fönster):
Hur man får tag på detta är en intressant femma. Sy egna är ju ett alternativ, men man bör nog vara ganska insatt i vilka tygmaterial som funkar då, så att det verkligen ser naturligt ut när de hängs över gardinstången sådär. Känns lite som att det kan bli allt från himmel till pannkaka!
Annars inväntar vi fortfarande offert på garaget, som vi måste ha färdigt till maj pga byggkreditivet. Vi längtar verkligen tills vi får börja inreda lägenheten!
Här kommer i alla fall en liten bild på lilla kaklis och våra relativt nyinköpta mässingshink med matchande eldstadsverktyg :) Blingbling ;P