1

I väntan på riktiga bilder...

Här kommer en liten titt från vissa hörn av huset :) Det blir bara hall och gångar just nu eftersom jag vill fixa till rummen lite mer innan ni får se dem :) Är det inte fullt med lådor så saknas det möbler, gardiner, tavlor och allt det där som faktiskt gör rummet till ett rum. Tvättstugan som vi gjort helt själva har en del jobb kvar med, men den blir kanonfin och praktisk med lååång diskbänk. Tycker faktiskt tvättstugan blir bättre än köket, vet inte om det är bra eller dåligt...
Förrådet färdigt! Inkl katthålet till kattlådan som står gömd därinne nu, hur smidigt som helst. Här ville byggaren måla allting vitt, även runt dörren, vilket jag fick protestera mot... Hade blivit så himla vitt och tråkigt då, det behövs kontraster.
 
Byrån kommer nog bytas ut mot något nättare, men fortfarande i trä då det behövs lite "färg" i det här rummet. Tänker mig en spegel ovanför. En WC-skylt ska också upp.
 
En av våra högar med flyttlådor, som beskriver vårt liv rätt bra just nu. Vet inte riktigt när man ska få tid till det här. Dock tror jag att detta kommer bli en jättemysig del av hallen sen när det är tömt. Massor av möjligheter till ännu mer förvaring och kanske en sitthörna.
 
En av de få tavlor vi fått upp! Gillar den här lilla portalen in till hallen mellan barnrummen.
 
Vår fina putsade skorsten. Tavlan väntar på ny inramning innan den kan hängas upp.

Kommentarer:

1 Sofie Alvarsson:

skriven

Tack för nya foton! Så himla fint! Hallen är superfin. Snygg klinker, vacker bröstpanel och härlig tapet! Fint med pärlspont när man kommer in och praktiskt tänker jag mig.

Funderar massor på våra golv nere. Så svårt att välja. Vad har ni för golv i köket? Vad har ni på väggarna i köket? Hos hos blir det nog pärlspont hela vägen eftersom vi inte har några överskåp. Ser med glädje fram emot fler bilder.
Hls
Sofie

Svar: Tack så mycket! Vi har samma parkettgolv i köket som i resten av huset. Tror det hade varit snyggt även med hallgolvet där, men med tanke på hur dyrt det var att lägga så är jag glad att vi valde parketten... På väggarna har vi kakel och sedan målat grått över. Med facit i hand skulle vi valt en mörkare grå, den vi valde nu är lite för ljus för att skapa någon kontrast vilket gör det väldigt tråkigt och opersonligt med tanke på att allt annat är vitt... Så mitt tips är att våga ta i med färgerna! Vad har ni för takhöjd? Om ni har över 2.40 så kan det vara bra att veta att pärlsponten behöver specialbeställas om den ska räcka ända upp. De vanliga moelven, huntonit etc. säljer inte sådana alls. Men det finns nåt företag på nätet som gör tror jag, i utvalda färger.
huskarlsgarden.blogg.se

Kommentera här: